2019 Yılının En iyi Mutfak Dolabı Modelleri

Mutfakta kullandığınızın düzeninizin yenilenmesi gerekiyorsa veya sadece eski bir renk seçeneğini yenilemek istiyorsanız, hayalinizdeki mutfağı planlamak için mükemmel bir zaman.

2019 yılında mutfak tasarımları, ahşap kaplamalar, renk kontrastı, doku, metaller ve devam eden endüstriyel görünüm ile birlikte harika görünümler oluşturuyor.

Mutfağınızı değiştirmeniz, 2019 yılında büyük bir trend olacak. Mutfak dolabı modellerinde kapılarında daha canlı renklerin ve dokuların ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Çarpıcı koyu renklerin ve doğal ahşap malzemelerinin karışımı, popülerliğini sürdürmeye devam ederken, beton gibi daha fazla endüstriyel kaplamalar da mutfağa ilgi vermek için bunlarla birlikte olacaktır.

1.Canlı Renk Mutfak Dolapları

Canlı renk seçenekleri, Parlak renkli tam maksimalizm renk çatışmaları ve mat mutfaklar tercihler arasında. Mutfakta renk kullanımı son derece önemlidir ve ev sahiplerinin zevkini yansıtmaktadır. Örneğin, yemek pişirmek için kullanılan alan aydınlık ve eğlence için tasarlanan alanlar daha koyu bir renge sahip olabilir.

2.Pastel Rengi Mutfak Dolapları

Mutfağınıza eğlence katmak istiyorsanız gerçek tasarım havası sunan karşıt bileşenlerden oluşan pastel renkleri tercih edin. Pastel renkler gri renk ve ahşap desenler için idealdir. Mavi, sarı, kırmızı ve yeşil pastel renkler etkileyicidir.

3.Mavi Mutfak Dolapları

2019 mutfak dolabı trendleri arasında toz mavisi, deniz mavisi ve kobalt mavisi göze çarpmakta. Bu renk tonlarının en koyu tonları çok tercih edilmekte. Mutfakta koyu mavi kullanma bayanların en büyük arzusu olma yolunda.

4.Sıcak ve Altın Renkli Dolap

Altın renk ve sıcak nötr tonlar organik olarak kullanılıp doğal bir görüntü vermekte. Bohem görüntü veren bu seçenek diğer tamamlayıcı renklerle de şık durmakta.

5.Kırık Beyaz ve Krem Renkli Mutfak Dolabı

Mutfağı dar ve kullanışsız olan kişiler ferah ve geniş bir mutfak görünümü için kesinlikle kırık beyaz ve krem tonlarının yoğun olduğu renkleri tercih etmeliler.

6.Canlı ve Geniş Mutfak Dolapları

Ayna özelliği olan ve aynayı seven kişilerin tercihi olan bu modeller ışıl ışıl parlak ve geniş bir görünüm verdiği için evin en güzel yerinin mutfak olmasını sağlayacaktır.

7.Toprak Rengi Mutfak Dolabı

Geniş olan mutfakların tertipli ve düzenli görünmesini isteyen aynı zamanda nostaljik olsun diyenlerin tercihi ahşap görünümlü toprak rengi dolaplardır.

8.Açık Raflı Mutfak Dolapları

Açık raf sitemleri ev sahibinin zevkini ve kullanmak istediği küçük aksesuarlarını sergileyebildiği çeşittir. Son dönemde popüler olan bu çeşit küçük çiçekler ve yeşil tonda süslerle mutfakları zenginleştirmekte.

Görünmesini istemediğiniz eski eşyalarınızı, tencerelerinizi ve yemek malzemelerinizi kapalı alanda saklayıp aksesuarlarınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

9.Tek Renkli Mat Mutfak Dolabı

Pratik tasarıma sahip olan ve geleneksel olan kişiler için kapı rengine ve duvar rengine uygun olan tek renkli mat mutfak dolapları canlılığını korumaktadır.

10.Bakır ve Altın Rengi Mutfak Dolabı Kulpları

Dolap modelinin seçiminin yanında doğru kulp seçimi olmazsa dolabınız görünmeyebilir. Son dönemde Tek renkli dolaplar ve modern dolaplar da dahil olmak üzere gül rengi, altın rengi, bakır tonlu renkler kulplar ve aksesuarlar tamamlayıcı olmaktadır.

Kaynak: https://www.kadindamoda.com/mutfak-dolabi-modelleri-2019/